Veel gestelde vragen

Wat is ArnoldusSport?
ArnoldusSport is een unieke samenwerking tussen Mixed Hockey Club De Reigers, ‘MeerSquash & Activity, Atletiekvereniging Haarlemmermeer, Basic Fit, Skicentrum Hoofddorp, Tennisclub Arnolduspark, HappyKids en Sportservice Haarlemmermeer. De sportclubs van ArnoldusSport bevinden zich op het Arnolduspark in Hoofddorp, ook wel bekend van de skibaan, gelegen aan de Noordoostzijde van Hoofddorp.

Waarom ArnoldusSport?
ArnoldusSport is opgestart om inwoners van de gemeente Haarlemmermeer op laagdrempelige wijze kennis te laten maken met de vele sporten (o.a. atletiek, fitness, groepslessen, hockey, skiën, squash en tennis), die al jarenlang door duizenden mensen op het Arnolduspark worden beoefend.

Welke sporten kan ik beoefenen?
De zes sportverenigingen bieden gezamenlijk meer dan tien verschillende sporten aan, van traditionele tot trendsporten. Het aanbod bestaat ondermeer uit een variatie aan Groepslessen, Atletiek, CardioBoxing, Fitness, Hockey, Skiën, Snowboarden, Streetdance, SoccerSquash, Squash en Tennis.

Wat kost het?
Een introductiecursus bij ArnoldusSport, bestaande uit vier kennismakinglessen van een sport naar keuze, kost slechts vanaf € 10,00. Er komen verder geen andere kosten bij kijken. Ook zitten de deelnemers na de introductiecursus nergens aan vast.

Hoe schrijf ik me in?
Aanmelden voor de diverse introductiecursussen van ArnoldusSport is mogelijk via de website www.arnoldussport.nl. Je kan je niet meer inschrijven voor een maand die al begonnen is. Je kan je ook inschrijven bij de desbetreffende club.

Wanneer starten de lessen?
Alle introductiecursussen starten in principe aan het begin van iedere maand. In verband met feestdagen kan het voorkomen dat een cursus een paar dagen eerder of later van start gaat. De juiste startdata staan vermeld op de website www.arnoldussport.nl en worden ook per mail gecommuniceerd na ontvangst van de aanmelding.