Tennisclub Arnolduspark is een actieve tennisclub die beschikt over elf gravelbanen, zes binnenbanen en een tennisschool die tennislessen verzorgt voor iedere leeftijd en elk niveau. Voor en na het tennissen is het heerlijk toeven in de ruime horecagelegenheid.
SkiCentrum Hoofddorp beschikt over ervaren en enthousiaste docenten die ski- en snowboardles geven aan volwassenen en kinderen vanaf drie jaar in groepsverband en privé. De enige baan waar je zowel lessen kunt volgen op de borstelbaan buiten als binnen.
'MeerSquash is een vooraanstaande squashclub in Nederland met 10 squashbanen en is aangesloten bij Squash Bond Nederland. 'MeerSquash is het squashcentrum bij uitstek in de regio Haarlemmermeer.
Met kwalitatief hoogwaardige apparatuur van TechnoGym of Matrix of Life Fitness tegen een gegarandeerd laag geprijsd lidmaatschap per maand, biedt Basic-Fit een uniek fitnessconcept aan in Nederland.
A.V. Haarlemmermeer is een atletiekvereniging in Hoofddorp met circa vijfhonderd leden. De vereniging beschikt over een kunststof atletiekbaan met alle voorzieningen en goed opgeleide trainers.
MHC De Reigers is een sterke hockeyvereniging, die aan de vooravond staat van een ambitieus ontwikkelingsplan: Hockey op maat.